Selecteer een pagina

Autobedrijf occasions

Een autobedrijf met een ruim aanbod aan occasions

Welkom bij Occasiondealer ‘t Gooi B.V. Dit is een autobedrijf dat een ruim aanbod occasions aanwezig heeft in de mooie showroom te Kortenhoef. Wij weten dat automerken en bepaalde modellen nogal smaakgevoelig zijn. Daarom doen wij ons uiterste best om hier aan te voldoen zodat wij vele klanten tevreden kunnen stellen met een auto naar keuze.

 

Wanneer u interesse heeft in de auto kunt u ervan uitgaan dat wij aantrekkelijke prijzen hanteren. U heeft ook de mogelijkheid om uw huidige auto in te ruilen voor een auto die u bij ons wilt aanschaffen. Tevens kunt u bij ons de auto afmelden en uw nieuwe aankoop aanmelden. Hiervoor hoeft u dus niet heen en weer te rijden naar een postkantoor.

Autobedrijf occasionsVerwacht uitstekende kwaliteit

Bij ons autobedrijf vind u een uitstekende kwaliteit als het gaat om occasions en service. Iedere auto die u bij ons in de showroom aantreft is voorzien van een inspectie (denk hierbij aan de vloeistoffen, balanceren etc.) en een nieuwe of recente APK. Daarnaast wordt de auto voorzien van een grondige schoonmaakbeurt om voor u gepresenteerd te worden.

Kom daarom eens een bezoek brengen aan ons autobedrijf om het ruime aanbod in occasions te bezichtigen. Wanneer u geïnteresseerd bent in een auto, maak dan eens een proefrit om deze te testen. En ervaar dat u veilig de weg op gaat in een auto van Occasiondealer ‘t Gooi B.V.!

 

   Contact     Occasions