Selecteer een pagina

Budget auto

Een budget auto die voldoet aan uw verwachtingen

U bent op zoek naar een budget auto die voldoet aan uw verwachtingen? Dan bent u welkom om eens een bezoek te brengen aan Occasion dealer ‘t Gooi. Ons streven is om ons wagenpark te voorzien van diverse merken en modellen. Omdat iedereen zo zijn smaak en wens heeft, bieden wij een diversiteit van occasions aan tegen betaalbare prijzen.

Wanneer u een auto zoekt voor een bepaald budget, helpen wij u graag verder. Kunt u op dit moment geen passende auto vinden? Houd dan onze website goed in de gaten want ons aanbod verandert continu!

Kwaliteit en veiligheid is waar wij voor staan

Regelmatig wordt er gezegd dat u van een budget auto niets mag verwachten. Hier zijn wij het totaal niet mee eens. Wij zien iedere auto als een vervoersmiddel waar op een veilige manier mee kan worden gereden. Hierdoor kunt u met vertrouwen bij ons een auto kopen zonder dat u achteraf voor een tegenvaller komt te staan.

 


Budget autoWanneer u bij ons een auto koopt, bieden wij u ook de mogelijkheid om uw huidige auto in te ruilen. Elke auto die met de nieuwe klant meegaat is voorzien van een grondige inspectiebeurt en een recente of nieuwe APK. Hierdoor kunnen wij u met een gerust hart een veilige auto beloven. Bent u nieuwsgierig geworden? Breng dan eens een bezoek aan onze showroom. Ook kunt u ons telefonisch bereiken. Of laat uw vraag en gegevens achter op de contactpagina. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

   Contact     Occasions