Selecteer een pagina

Occasions Bussum

Diverse occasions nabij Bussum

Welkom bij Occasiondealer ‘t Gooi B.V. Als u op zoek bent naar een ruime keuze occasions in de omgeving van Bussum, dan bent u hier aan het juiste adres. Omdat iedereen zo zijn eigen wens, smaak en verwachting heeft, is het maken van een keuze als het gaat om een auto natuurlijk erg persoonlijk. Echter wil u natuurlijk altijd een auto in bezit hebben die goed rijdt en waar u zich veilig in voelt. Dit is waar u bij ons altijd op kunt rekenen. Wanneer u bij ons een auto koopt is deze voorzien van een recente of nieuwe APK. Tevens wordt er op elke auto een inspectie uitgevoerd en waar nodig worden er problemen verholpen alvorens deze te koop wordt aangeboden. De auto krijgt een grondige schoonmaakbeurt en zal dan tussen de andere occasions bij ons in de showroom te bezichtigen zijn nabij Bussum.

Occasions BussumBetrouwbaarheid en kwaliteit

Wij staan voor het leveren van uitstekende kwaliteit. Hierbij speelt betrouwbaarheid een belangrijke rol. Daarom bieden wij occasions aan voor aantrekkelijke tarieven. Woont u in Bussum of de omgeving hiervan? Kom dan eens langs om onze showroom te bekijken of maak een afspraak voor een proefrit in een auto naar keuze.

 

Wilt u uw huidige auto inruilen? Dat kan ook bij ons. De auto wordt afgemeld en tevens kan de auto die u koopt direct bij ons op naam worden gezet. Dit scheelt u een hoop geregel en heen en weer rijden naar het postkantoor. Kortom, u maakt een uitstekende keuze als u bij dit bedrijf een auto koopt. Graag tot ziens bij ons in de showroom!

   Occasion dealer     Occasions Naarden     Contact